Ziua mea este pentru Covorasului Fermecat

 

Claudia Draganescu Asociația Covorașul Fermecat

83.333333333333% Complete
250 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
2
Donații

Dragii mei, după cum mulți dintre voi știu, în urmă cu 3 ani am început, împreună cu 2 oameni extraordinari, să dau contur unui vis: Asociația Covorașul Fermecat. Centrul asociației a crescut lent, dar continuu și gazduiește astăzi peste 20 de copii care fac terapii.

 

Vreau să le ofer acestor copii ocazia de a vedea lumea din jurul lor, cea din afara centrului de recuperare. Ca atare, m-am hotărât sa-mi donez ziua de naștere pentru proiectul "Copiii Covorasului Fermecat ies in comunitate". 

Ce înseamnă asta? Înseamnă că tu, prieten, rudă, cunostință, care dorești sa-mi faci un cadou de ziua mea, pe 14 septembrie, să donezi pe această pagină suma pe care ai fi fost dispus să o dai pe un cadou obișnuit.  Gestul vostru va conta și va contribui la o excursie pe care o voi organiza ulterior pentru copiii de la Covorașul Fermecat.

 

Vă invit să fiți alături de mine și,mai mult, să fiți parte a zâmbetelor și chicotelilor copiilor pe care eu îi văd în fiecare zi și cu care lucrez de zor! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tarie ca orice copil, indiferent de afectiunea de care sufera, are un loc in comunitatea noastra si se poate bucura de viata la fel ca mine si ca tine.

Ajuta-i pe Serban, Tudor, Eva si pe multi altii sa se bucure de activitati distractive si educative in afara Centrului Covorasul Fermecat. 

Ziua fiecaruia dintre noi este speciala: cei dragi ne sunt alaturi, primim cadouri, facem petreceri.  Daca doresti ca ziua ta s-o daruiesti copiilor de la Covorasul Fermecat, pentru a le acorda o sansa in plus la integrarea in comunitate, contacteaza-ne la covorasulfermecat@gmail.com sau 0722 783 135.  

 

2 Donații

La multi ani!
09 Sep 2015
La multi ani anticipat!Va multumesc pentru tot ce faceti pentru Tudor!
03 Sep 2015