33

 

Georgiana Ungureanu Asociația Covorașul Fermecat

10% Complete
100 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

33! Uau! O varsta la care ma simt extraordinar de norocoasa: am o familie minunata si un job de vis! Iubesc ce fac, fie ca ma joc cu Smecherie Smecheriosu’, pasez legume, scriu proiecte, fac terapie, pregatesc cizmulite fermecate si surprize de Craciun copiilor din viata mea. Nu am timp sa ma plictisesc pentru ca am mii de idei, planuri, visuri. Pentru mine ziua mea inseamna experiente si bucuria de a darui. Anul asta m-ati face foarte fericita daca v-ati alatura proiectului meu si veti dona Asociatiei Covorasul Fermecat.

Pe 9 decembrie va astept cu mic, cu mare la centrul nostru din strada Postelnicului nr 12, et.3, sa gustam ceva bun. Iar cadoul pentru mine daruiti-l.

Va multumesc tuturor pentru suport si deschidere! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tarie ca orice copil, indiferent de afectiunea de care sufera, are un loc in comunitatea noastra si se poate bucura de viata la fel ca mine si ca tine.

Orice copil merita sa isi atinga maximul de potential.

Daruieste ziua ta pentru Covorasul Fermecat Ziua fiecaruia dintre noi este speciala: cei dragi ne sunt alaturi, primim cadouri, facem petreceri.  Alege sa faci ceva diferit. Ofera o sansa copiilor cu nevoi speciale.

 

1 Donații

La multi ani!
04 Dec 2016